12 mei 2016

Gerard Cosmetics

In de shoplog van gisteren kon je al zien dat ik drie lipsticks van Gerard Cosmetics heb gekocht. Een lipstick die mij nog wel het meeste verbaasde is de matte lipstick 1995. Ik dacht namelijk dat het een vloeibare nude lipstick was. Maar eigenlijk is het een matte lipstick die mij heeft verrast! En ik kan nu al vertellen dat het mijn favoriete lipstick is geworden.

Gerard Cosmetics

Toen ik informatie opzocht van deze prachtige lipstick, kwam ik erachter dat deze Gerard Cosmetics lipstick is ontwerpen door één van mijn favoriete YouTubers Jaclyn Hill wiehoeeee!

Gerard Cosmetics

De huls is echt een pareltje om te zien. Hij is goud, maar het fotograferen van de lipstick gaat wat lastiger. Alsnog is de huls heel erg mooi en oogt het luxe.

Gerard Cosmetics

Gerard Cosmetics lipstick 1995 is echt een Kylie Jenner kleur. De laatste tijd ben ik ook helemaal in de ban van zulke kleuren. Alleen dacht ik dat hij vloeibaar zou zijn. Hij is juist best wel matt, maar dat voel je niet als je hem aanbrengt. Daarnaast voelt hij ook heel prettig aan op je lippen.

Gerard Cosmetics

Gerard Cosmetics

De swatch ziet er goed uit! Ik vind zulke kleuren mij altijd mooi staan. Het is namelijk niet te nude en je ziet toch dat ik een kleurtje op heb.

Gerard Cosmetics

Full-face ziet de kleur er zo uit op mijn lippen. Een prachtige matte kleur waar ik heel blij mee ben. Zulke kleuren staan mij natuurlijk en niet te fel.

Gerard Cosmetics

De kleur 1995 blijft ook nog eens aardig lang zitten. Een hapje en een drankje kan hij namelijk makkelijk aan. Na een paar uur vind ik het zelf prettig om hem bij te werken, maar in principe is dit niet nodig. De lipstick heb ik besteld op www.beautybay.com en kost omgerekend ongeveer € 11,00.

Wat vindt jij van deze kleur?

 

7 reacties

  12 mei 2016

  Wat een mooie kleur en wat staat hij je goed! Ik vind dit soort kleuren zelf de laatste tijd ook wel heel mooi.  12 mei 2016

  Ik vind hem mooi <3 Ik wil zo graag de lipstick Tequila!  12 mei 2016

  Dit is echt een prachtige kleur! Ik wil m zelf ook nog aanschaffen! <3  12 mei 2016

  Die is inderdaad heel erg mooi! En voor die prijs is het denk ik ook wel een goede koop als hij een hapje en een drankje makkelijk overleeft. Staat je inderdaad ook goed 🙂  13 mei 2016

  Wat een prachtige lipstick en wat staat hij je goed!  14 mei 2016

  oh wat een prachtige kleur! ik ga die kleur onthouden!  18 mei 2016

  Wauw, wat een prachtige kleur ♥ xxLaat een reactie achter

CommentLuv badge