25 november 2016

essence

Laatst stond ik weer eens voor het Essence schap en ik had zin om wat te kopen. Mijn oog viel op de nieuwe lipstick lijn van Essence. Namelijk de Matt Matt Matt lipsticks. Ik zag twee mooie kleurtjes en ik besloot om de kleurtjes mee te nemen en eens uitgebreid te testen. Ik kan nu al vertellen dat dit geweldige lipsticks zijn. Ben je benieuwd geworden? Lees dan zeker het artikel!

essence

essence

Dit zijn ze dan mijn twee nieuwe lipstick van Essence. De hulzen alleen al vind ik mooi om te zien. En je ziet gelijk welke kleur het is en dat is echt een voordeel.

essence

In de collectie zitten zeven kleuren en ik heb gekozen voor 06 en 03. De eerst genoemde is een rode kleur en de laatste is een beetje een Kylie Jenner kleur. Ze zijn mat, hebben een prachtige dekking en een groot voordeel, ze trekken niet in je lijntjes.

essence

Op de swatch zie je al gelijk dat de structuur mat is en dat vind ik heel fijn. Ik ben namelijk dol op matte lipsticks en wat ook een groot voordeel is dat ze lekker ruiken.

essence

Dit is 06 en het is een mooie helder rode kleur. Sowieso ben ik groot fan van rode lipsticks en ik kan daar niet genoeg van hebben.

essence2

Aaah die kleur is toch geweldig!?

essence

03 is de Kylie Jenner kleur. En dit vind ik ook een mooie kleur om te zien. Zo’n alledaags kleurtje is het.

essence

Jammer genoeg valt hij op mijn lippen wat lichter uit. Het is wel een mooie kleur en ik zal hem ook zeker dragen, maar het is niet mijn meest favoriete kleur. Dan draag ik bijvoorbeeld liever Mehr van MAC.

Ik ben heel erg te spreken over deze lipsticks. De dekking is namelijk fijn, hij voelt fijn aan op mijn lippen en hij trekt niet in de lijntjes. Hij is mat, dus hou daar rekening mee als je hem wilt kopen. Ze kosten maar € 2,39 en dat is goedkoop in verhouding met wat je terug krijgt.

Heb jij al een lipstick van deze lijn? 

6 reacties

  25 november 2016

  Ik heb nr 3 en inderdaad ook heel tevreden over de kwaliteit! En ik vind die kleur júist ontzettend goed bij je staan!  25 november 2016

  Leuke lipsticks en de kwaliteit ziet er goed uit! Vind sowieso dat Essence de laatste tijd goede en leuke dingen heeft. De rode lipstick vind ik het mooist, staat je prachtig!
  Mandy onlangs geplaatst…Urban Decay Naked Ultimate Basics paletteMy Profile  28 november 2016

  wauw twee prachtige kleuren zeg <3  28 november 2016

  Ik heb er twee, in Duitsland gekocht al een tijdje geleden. Super idd, maar in Nederland ben ik ze nog niet tegengekomen.
  Jenn onlangs geplaatst…Afgelopen week… #99My Profile  1 december 2016

  De roze ziet er heel mooi uit !  5 december 2016

  Ik ben ook zo’n fan van deze lijn <3 Ik vind ze echt top!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Mijn nieuwe agenda van Etsy! Geld waard?My ProfileLaat een reactie achter

CommentLuv badge