12 april 2016

Essence

Ik vind dat hele fijne kwasten niet heel erg duur hoeven te zijn. Wel heb ik een aantal duurdere kwasten in mijn stash zitten en die zijn heel erg goed. Maar ik heb ook een paar budget kwasten die ook ontzettend fijn zijn. Daarom besloot ik om een paar budget kwasten te kopen om te kijken of deze ook net zo goed zijn als mijn andere budget kwasten. Essence heeft toevallig een aantal budget kwasten en ik heb drie kwasten van dit merk gekocht.

Essence

Ik heb drie kwasten gekocht van Essence. Een Contouring Brush, Eyeshadow Brush en een Eye Blender Brush. Wanneer ik de kwasten uit de verpakking haal voelen ze heel zacht aan. Ik had wel bepaalde verwachtingen, maar niet dat ze zo zacht zouden zijn. Bij de oogschaduw kwasten vallen er gelukkig geen haren uit, bij de contour kwast wel een paar. Gelukkig waren dat de enigste haren die uitvielen, want voor de rest is het niet meer gebeurd.

Essence Contour Brush

Essence contour brush

Deze kwast is perfect voor het contouren van je gezicht. Logisch eigenlijk, want de naam zegt het al. Ik dacht eerst dat hij niet zoveel product zou opnemen, maar in plaats daarvan zat mijn gezicht onder de bruine poeder na de eerst keer gebruiken. Groot pluspunt dus!

Essence Eye Blender Brush

Essence eye blender brush

Hij voelt zo zacht en fluffy aan, ik bleef maar aaien. Ook deze kwast doet goed zijn werk en blend mijn oogschaduw mooi.

Esssence Eyeshadow Brush

essence3

Ook deze kwast doet zijn werk goed, ietsjes minder dan de andere twee maar nog steeds prima. Met deze kwast breng ik mijn oogschaduw op een mooie manier aan en doet gewoon zijn werk.

Ja ik ben tevreden over deze kwasten. Ze zijn ook nog eens lekker budget want ze kosten tussen de € 1,99 en € 3,99 in. Ideaal dus als je net begint make-up en je wilt geen dure kwasten kopen. Maar ook voor mensen die wel veel met make-up doen, zijn deze kwasten fijn om mee te werken.

Ben jij al bekend met deze kwasten van Essence?

 

8 reacties

  12 april 2016

  Ik vind ze ZO schattig, maar ik heb het vermoeden dat ze voor mijn doen te zacht zijn!  12 april 2016

  Wat een lieve kleurtjes <3  12 april 2016

  De kwasten zien er leuk uit  12 april 2016

  Deze kwasten zijn zo fijn, ik heb ze ook in italie toen gekocht, ideaal!  12 april 2016

  De kwasten zien er echt heel erg leuk uit. De zoete schattige kleurtjes en de fluffy haren maken deze kwasten tot echte eyecatchers.  12 april 2016

  het is dat ik nu goede kwasten heb, maar ze zien er echt wel goed uit!  12 april 2016

  Ik heb ook een paar kwasten van Essence en vind ze ook erg fijn 🙂
  X  13 april 2016

  Vind ze er vooral ook heel schattig uit zien 🙂Laat een reactie achter

CommentLuv badge