18 februari 2016

Essence

Mijn favoriete eyeliner is zonder twijfel de Essence liquid ink eyeliner. Regelmatig heb ik het over deze geweldige eyeliner, maar ik heb er nog nooit een review over geschreven. Ik heb al een aantal keer opnieuw de Essence liquid ink eyeliner gekocht en vandaag vertel ik waarom ik hem nou zo geweldig vind.

Essence liquid ink eyeliner

Essence

De verpakking is simpel, maar toch strak. Hij voelt heel fijn in mijn hand door het kleine formaat. Maar om eerlijk te zijn maakt mij het echt niet uit hoe een verpakking van een eyeliner eruit ziet. Ik let er juist op dat een zwarte eyeliner intens zwart is, fijn aanbrengt en vooral lang blijft zitten.

Kwastje

Essence

Het kwastje waar je mee werkt is heel dun en voelt niet puntig aan. Hij is juist heel buigzaam en je kan er heel gemakkelijk een mooie wing mee zetten.

Swatches

Essence

De Essence liquid ink eyeliner is heel zwart en je hoeft maar één lijn te trekken voor dit effect. Ik schoot uit toen ik de swatch wou maken, dus ik heb twee lijnen getrokken.

Essence

De Essence liquid ink eyeliner is heel fijn om mee te werken, is intens zwart en blijft ook nog eens de hele dag op zijn plek zitten.

Het fijne is dat hij lekker budget is en maar € 2,59 kost! Heb je liever een waterproof eyeliner? De Essence liquid ink eyeliner is gelukkig ook in een waterproof variant.

Ken jij deze eyeliner al?

 

 

 

8 reacties

  18 februari 2016

  Ik heb twee eyeliners van NYC gehaald vandaag want Essence werkt niet meer bij mij! Bij mijn ooghoeken gaat die soort kapot

  Rosanne

  19 februari 2016

  Oeh de eyeliners van NYC schijnen ook heel goed te zijn.  18 februari 2016

  Ziet er goed uit en helemaal niet duur.

  Rosanne

  19 februari 2016

  Hij is lekker budget inderdaad, ideaal!  18 februari 2016

  Een koopje hihi, ik ga ook steeds meer terug naar Essence en Catrice

  Rosanne

  19 februari 2016

  Haha heel herkenbaar!  18 februari 2016

  ooeh heel mooi effect hoor!
  deze zou mij ook wel aanstaan

  Rosanne

  19 februari 2016

  Het is echt een hele fijne eyeliner!Laat een reactie achter

CommentLuv badge