5 april 2016

essence

Mijn favoriete low budget powder ooit is toch wel de Essence All About Matt Fixing Compact Powder. Ik heb al zoveel van deze poeders versleten en elke keer weer koop ik hem opnieuw. En dat is ook niet zo heel gek, want het is een hele fijne poeder en kost maar drie euro. Ik vind deze poeder van Essence zelfs nog beter dan die witte poeder van Catrice en vandaag vertel ik waarom.

Uiterlijk

essence

Oké het uiterlijk ziet er een beetje goedkoop en breekbaar uit, maar hé hij kost dan ook maar drie euro. Wanneer je deze poeder laat vallen is hij negen van de tien keer kapot. Het is daarom handig dat je er altijd een back-up van heb.

Essence All About Matt Fixing Compact Powder

essence

De poeder is zoals je kunt zien echt wit. Zelf vind ik zo’n poeder met een kleurtje to much op mijn gezicht. Ik draag sowieso altijd foundation en concealer en met deze poeder, poeder ik altijd alles goed af. Op deze manier blijft mijn gezicht zeker wel een paar uur glimvrij. Ik heb een vette huid en dat blijf ik altijd houden en of ik nou na een uur mijn moeder moet bijwerken, of pas een aantal uur later. Tja dan ga ik toch voor die paar uur later en met deze poeder kan dat dus ook gewoon en zeker met mijn huid.

Swatch

essence

Ik heb maar één keer mijn vinger over de poeder heen gehaald en het pigment wat er van die poeder af komt is bizar. Ik bedoel kijk naar die swatch, je hebt echt maar een klein beetje nodig om een mooi matt effect te krijgen.

Ik heb dure poeders gebruikt, goedkope poeders en echt waar deze All About Matt Fixing Compact Powder van Essence is de beste die ik ooit heb gehad. Voor mij is het een absolute aanrader en met mijn vette huid ben ik zeker een aantal uur glimvrij.

Het leuke is dat hij maar € 2,99 kost en dat hij ook nog eens goed zijn werk doet. Ik zeg een toppertje!

Heb jij deze poeder al eens geprobeerd?

 

3 reacties

  5 april 2016

  Ik gebruik eigenlijk geen andere meer hihi, geweldig!  6 april 2016

  Ik gebruik deze al zo lang en wil echt geen ander meer.  10 april 2016

  Inmiddels ben ik al bezig met mijn tweede poeder.
  Ik vind hem echt super fijn werken, ik wil geen andere meer als deze. En de prijs is al helemaal heerlijk. Hele goede low-budget topper.Laat een reactie achter

CommentLuv badge