13 september 2016

Colourpop

Woehoeee, eindelijk komt dan mijn review online van mijn Colourpop bestelling. Omdat ik best wel een bestelling heb geplaatst, heb ik mijn review opgesplitst in vier delen. Dit is voor mij overzichtelijker, maar voor jullie ook. Ik ben namelijk druk in de weer geweest met het maken van foto’s, swatch foto’s en full-face foto’s. En ik kan nu al verklappen dat ik erg enthousiast ben over Colourpop. Ben je benieuwd welke producten ik vandaag laat zien? Kijk dan snel verder!

Colourpop

Echt de verpakking is sowieso al één grote pluspunt. Het ziet er vrolijk, speels en lekker girly uit.

Colourpop

Ik ga vandaag de kleuren Poppin, Love Life en Cami laten zien en laten ze nou toevallig allemaal een matte x formule hebben. En echt hier kom ik pas nu achter. Colourpop heeft verschillende formules in een assortiment zitten, maar ik denk dat de matte producten toch één van de bekendere formules van Colourpop zijn.

Colourpop

Wieee, ik vind de verpakkingen van Colourpop echt super cute. Het is een witte stik en aan de onderkant staat de naam van Colourpop op en die geeft zelfs een beetje licht. Helemaal aan de onderkant zie je welke kleuren het zin. Deze kleuren zijn nude, roze en rood.

Colourpop

De swatches zien er echt geweldig uit. Dat zo’n budget product, zulke kwaliteit levert, daar sta ik een beetje van te kijken. Van links naar rechts: Cami,Poppin en Love Life. De formule is zoals je kunt zien echt matte, maar ze glijden over je lippen heen. En na een paar minuten merk je niet meer dat je de lippie stix op je lippen hebt zitten.

Cami

Colourpop

Cami is zoals je kunt zien echt een nude kleur. Hij valt wel anders uit op mijn lippen, maar dat maakt niet uit hij is alsnog heel erg mooi.

Poppin

colourpop15

Aah jongens ik ben echt verliefd op deze fel roze kleur die een beetje naar het paars neigt.

Love Life

Colourpop

Tja er kon natuurlijk geen rode lippie stix ontbreken bij mijn bestelling. Dit is een zachte rode kleur. Hij is namelijk niet te fel en oogt vrij zacht bij mij.

Ik ben in ieder geval heel erg happy met mijn nieuwe lippie stix. Ik heb ze besteld via een groepsorder in de Colourpop Facebook pagina. De prijzen van Colourpop liggen ook heel laag, want voor een lippie stix betaal je ongeveer omgerekend vijf a zes euro. Geen geld dus! En de kwaliteit is ook nog eens super, want de matte x formule blijft bij mij zeker vijf uur mooi zitten met eten en drinken erbij.

Heb jij al iets van Colourpop

 

4 reacties

  13 september 2016

  wauw gave kleuren! ik wil ook nog eens wat van dit merk proberen maar de verzendkosten houden me tegen!  13 september 2016

  Ik vind vooral Poppin heel leuk! Ik heb er eens 4 besteld, maar uiteindelijk houd ik maar een. Ik heb er al een verkocht en de andere twee staan nog te koop, het is gewoon niet zo mijn ding ofzo!
  Mariëlle Markgraaff onlangs geplaatst…Eyes Lips Face baked highlighter en fan brushMy Profile  13 september 2016

  Ik wil ook echt nog steeds een Colourpop bestelling doen! Jaloers
  Natiza onlangs geplaatst…New in | SneakersMy Profile  15 september 2016

  Wat een prachtige kleuren van Colourpop =)
  Ik heb laatst mijn eerste bestelling binnen gekregen en ze zijn geweldig!
  Liefs Jorinda
  Jorinda onlangs geplaatst…Personal: Vakantie!!My ProfileLaat een reactie achter

CommentLuv badge