28 november 2016

parfum

Als ik ergens van hou dan is dat wel van parfum. Elke dag gebruik ik parfum en het is dan ook een feestje om te kiezen welke ik op wil doen. Inmiddels heb ik aardig wat parfum verzameld en daar ben ik heel blij mee. Ik kan niet de deur uitgaan zonder parfum, dit voelt kaal en ik heb dan ook echt het gevoel dat ik wat mis. Al een tijdje had ik Chanel Coco Mademoiselle op het oog en eindelijk heb ik dan deze heerlijke parfum!

De geuren van Chanel zijn best sterk en je moet er echt van houden. Zo vind ik die bekende nummer 5 verschrikkelijk haha! Maar Mademoiselle is daarin tegen wel weer heerlijk. Ik heb altijd al een geur van Chanel willen hebben en nu heb ik er gelukkig één YAY!

Verpakking

parfum

Het doosje ziet er in ieder geval tof uit! Ik hou van simpele maar toch luxe verpakkingen en zeg nou zelf, Chanel is een luxe merk. De verpakking zelf is doorzichtig met een vleugje roze. Wel doet het mij denken aan geuren die mijn oma vroeger ook had, maar dat mag de pret niet drukken. De verpakking geeft mij een luxe gevoel en dat mag ook wel voor de prijs die je ervoor betaald.

parfum

Geur

Mademoiselle is een vrouwelijke parfum met een heel eigen karakter en verrassend fris. Het is een sterke geur en je moet ervan houden. Ik ben fan van sterke geuren, dus ik ben helemaal fan!

Dit is de omschrijving van de geur: 

De essentie van de vrije, ondernemende vrouw. Een vrouwelijk oriëntaals parfum, met een heel eigen karakter en verrassend fris.
COCO MADEMOISELLE is geïnspireerd op de buitengewone persoonlijkheid van Gabrielle Chanel. Het parfum weerspiegelt een onafhankelijke geest die zich niets aantrekt van bestaande codes en liever haar eigen codes creëert. Het portret van een vrouw die haar toekomst moedig in eigen handen neemt.
Een oriëntaals parfum met een heel eigen karakter en een verrassende frisheid.
Sprankelend frisse noten van sinaasappel prikkelen de zintuigen. Het lichte, sensuele hart onthult transparante akkoorden van jasmijn en roos. In het karakter komen pure accenten van patchouli en vetiver tot uitdrukking en benadrukken het verheven silhouet van de compositie.

parfum

Prijs

Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum is geen goedkope geur. Voor 50 ml betaal je al snel € 95,00. Maar gelukkig heeft Douglas en ICI Paris XL regelmatig leuke acties, waardoor de geur een stukje goedkoper is. Hij is sowieso de prijs waard, want ik draag hem regelmatig en de geur blijft ook nog eens goed hangen.

Heb jij ook een geurtje van Chanel?

 

1 reactie

Laat een reactie achter

CommentLuv badge