11 oktober 2016

 

Bobbi Brown

Highlighters, ik ben er dol op! Het geeft je gezicht net die extra glans en sowieso vind ik highlighters prachtige producten omdat het glimt. Op dat gebied ben ik net een ekster, als het glimt dan moet ik het hebben. Al een tijdje liep ik op zak met twee Douglas bonnen en ik wou er wat speciaals van kopen. En toen ik laatst in Maastricht was besloot ik om een shimmer brick van Bobbi Brown te kopen, want die had ik al een tijdje op het oog. Tot op de dag van vandaag gebruik ik hem elke dag met heel veel liefde en vandaag vertel ik je waarom.

Bobbi Brown

Bobbi Brown

Oké dit is toch een plaatje om te zien? De Shimmer Bricks van Bobbi Brown zijn er in verschillende kleuren. Ik heb gekozen voor Pink Quartz, puur vanwege de prachtige kleurencombinatie. Ik wou al een lange tijd een Shimmer Brick hebben alleen de prijs hield mij tegen. Je betaald er namelijk best wel wat voor. Hij kost € 49,00 en dat is niet goedkoop. Maar juist vanwege mijn Douglas bonnen had ik zoiets, weetje ik koop hem gewoon. En echt waar dit product geeft je een luxe en verslavend gevoel. Nu ik er één heb wil ik alleen maar meer, hellup!

De kleuren met flits en zonder flits

Ik heb met flits en zonder flits foto’s gemaakt, zodat je de glans en de kleuren goed kan zien.

Bobbi Brown

Nou zoals je kunt zien heb ik deze foto gemaakt zonder flits. Je ziet duidelijk de glans erin zitten en de kleuren zien er ook onwijs mooi uit.

Bobbi Brown

Maar met flits springt de glans van je beeldscherm af en het geeft mij een echt ‘wauw’ gevoel en dat is niet zo heel gek.

Swatches

Bobbi Brown

De kleuren vond ik wel wat lastiger om mooi op de foto te krijgen. De eerste vijf kleurtjes van links naar rechts zijn de kleuren apart. Het laatste kleurtje zijn alle kleuren door elkaar.

Full-face

Bobbi Brown

De glans is werkelijk prachtig. Ik heb echt maar een klein beetje product gebruikt en hij geeft nu al veel glans. Op mijn huid is de kleur een beetje een mengsel van roze en brons. Maar juist de combinatie van die twee vind ik heel mooi.

Bobbi Brown

Zoals je ziet geeft de highlighter een subtiele glans en dat is waar ik van hou. Je kunt hem zelfs ook nog opbouwen als dol bent op veel glans.

Ik ben enorm blij met deze aankoop en ik kan het je ook van harte aanraden! Hij kost € 49,00 en is onder andere te koop bij de Douglas.

Heb jij ook een Shimmer Brick van Bobbi Brown?

6 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge