26 mei 2016

Bobbi Brown

In Maastricht kon ik het niet laten om even naar binnen te gaan bij de Douglas. Conclusie was dat ik naar buiten kwam met twee nieuwe lipsticks van Bobbi Brown en het luchtje Miss Dior van uiteraard Dior. Als je mij ook al langer volgt dan weet je ook dat ik een zwak heb voor lipsticks en ik ben dan ook enorm blij met mijn nieuwe lipsticks van Bobbi Brown. Vandaag laat ik je Bobbi Brown in de kleur Brownie zien.

Bobbi Brown

Ik heb gekozen voor een mooie nude kleur, omdat ik niet echt veel nude kleurtjes in mijn stash heb zitten. En ik wou al heel lang een lipstick van Bobbi Brown hebben en uiteindelijk zijn dat er twee geworden. Waaronder deze nude lipstick in de kleur Brownie.

De lip colors zijn in veel verschillende tinten verkrijgbaar, maar wel in veel nude kleuren en enkele wat fellere kleuren. De formule van de lip colors verzorgen de lippen en hebben ook nog eens een mooie matte finish. De verpakking is mooi classy zwart en je hebt echt het gevoel dat het een luxe lipstick is.

Bobbi Brown

De kleur is echt een kleurtje uit de jaren negentig en hij is nude, precies wat ik zocht. De huls is goud en dat vind ik samen met het zwart er heel mooi uitzien.

Bobbi Brown

Brownie is een matte kleur die een beetje glans bevat. De kleur zit tussen bruin en oudroze in en in combinatie krijg je deze prachtige kleur.

Bobbi Brown

Bobbi Brown

De swatch ziet er heel goed uit. Je ziet dat het een semi-matte kleur is en dat de pigmentatie top is. Precies wat ik zoek in een lipstick.

Bobbi Brown

De kleur brengt fijn en soepel aan en heeft ook nog eens een lekkere geur. Als je velletjes hebt zie je deze ook niet zitten en bovendien voelt hij gewoon prettig aan op je lippen. Ik vind de finish ook fijn aanvoelen en dat is natuurlijk ook belangrijk.

Bobbi Brown

Voor mij is dit een prachtige nude kleur die ik ook regelmatig draag sinds ik hem heb. Weet ik niet welke kleur ik wil dragen? Dan pak ik al snel naar mijn geliefde Brownie. De naam is trouwens ook echt heel erg leuk. Volgens de Bobbi Brown visagist is dit de lievelingskleur van Bobbi Brown zelf. Super leuk om te horen natuurlijk! De lipstick blijft een aantal uur mooi zitten en slijt langzaam van je lippen.

Bobbi Brown lip color Brownie kost € 27,o0 en is verkrijgbaar bij de Douglas.

Heb jij al een lipstick van Bobbi Brown?

 

 

6 reacties

  26 mei 2016

  Wat een fijn kleurtje zeg, heel mooi en draagbaar!

  Rosanne

  27 mei 2016

  Ik ben er ook echt blij mee!  26 mei 2016

  Mooie kleurtje zeg, staat jou heel goed!

  Rosanne

  27 mei 2016

  Lief!!  26 mei 2016

  Wauw hij is heel erg mooi!
  Die moet ik hebben, zeker aangezien de naam van mijn paard ook Brownie is, haha. Meant to be! <3

  Rosanne

  27 mei 2016

  Hahaha true ik zou zeggen koop Brownie.Laat een reactie achter

CommentLuv badge