8 juli 2016

Bobbi Brown

Geef mij een rode lipstick die lang blijft zitten en ook nog eens fijn op mijn lippen zit, dan ben ik heel gelukkig. Al een hele lange tijd had ik de Art Sticks van Bobbi Brown op het oog. Het enigste probleem was de kleur. Ik kan gewoon niet kiezen en ik was bijna in staat om twee kleuren mee te nemen. Gelukkig heb ik mij kunnen beperken tot één kleur en uiteraard is dat een rode Art Stick geworden. Ik heb gekozen voor Harlow Red en vandaag ga ik daar alles over vertellen.

Bobbi Brown

Bobbi Brown heeft een aantal mooie kleuren in hun assortiment zitten en daarom zit er voor iedereen wel een mooie kleur tussen. De potloden zijn dik, maar de structuur is heel zacht en hebben een matte finish. Bij deze potloden krijg je er ook nog eens een puntenslijper bij, ideaal want zo kan je ze altijd slijpen. Ik heb dus gekozen voor Harlow Red, puur omdat ik gek ben op rode lipsticks en ook deze kleur zag er weer prachtig uit.

Bobbi Brown

Harlow Red is een felle rode kleur en als je hem op je lippen zit ziet hij er mat uit maar voelt ook heerlijk zacht aan. De potlood lijkt best wel dik om op je lippen aan te brengen, maar dat valt heel erg mee. Ik slijp hem wel regelmatig omdat het voor mij op deze manier prettig werkt.

Bobbi Brown

Bobbi Brown

De swatch ziet er goed uit!

Bobbi Brown

Full-face ziet de kleur er echt prachtig uit. Ik hou van fel en ik hou van rood. Dit is de perfecte combinatie. En het mooiste is dat hij ook nog eens mat is, lang blijft zitten en intens van kleur is.

Nu ik dit pareltje in mijn bezit heb, weet ik zeker dat ik er meer van wil hebben. Deze Bobbi Brown Art Stick in de kleur Harlow Red kost € 27,00 en is te koop bij de Douglas.

Heb jij al een Art Stick van Bobbi Brown in je bezit? 

 

 

 

4 reacties

  8 juli 2016

  Wauw! Heel gaaf deze kleur, staat je goed!  8 juli 2016

  Wow wat een gave kleur  8 juli 2016

  AHHH super mooi!!!  17 januari 2017

  நன்றியும் மிக அன்பும் ஐயா, நம் கூகுள் குழுமத்தின் கவிதை ஜாம்பவான்களோடு கைகோர்த்துக் கொண்ட இக்கவிதைக் குறித்து மகிழ்ச்சி தான் என்றாலும், அவர்களின் சந்தம் மாறாத பாடல்களுக்கு முன் இது வெறும் வார்த்தைக் குவியல் போல் ஆகிப்போனதாக உணர்ந்தேன், எனினும் இது ஒரு உணர்வின் மொழி படுத்தலுக்குரிய இடம் மட்டுமே என்பதில் மனதாறிப் போனது ஐயா..தங்களின் வாழ்த்து குறித்து மிக மதிப்பும் வணக்கமும்!Laat een reactie achter

CommentLuv badge