17 maart 2016

Anastasia Beverly Hills

Een product wat zonder twijfel al heel lang op mijn wishlist stond is de Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade. Wauw een hele mond vol, maar dit zou toch echt het product voor je wenkbrauwen moeten zijn. Omdat ik een lastige kleur heb qua wenkbrauwen en nooit een mooie kleur kon vinden, ben ik eens gaan kijken bij de kleuren van Anastasia Beverly Hills. Taupe bleek voor mij perfect te zijn en die laat ik vandaag zien.

De verpakking

Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills

De Dipbrow Pomade is verpakt in klein kartonnen doosje en dat ziet er heel mooi uit. Het geeft mij een luxe gevoel en dat mag ook wel de prijs. Uit het kartonnen doosje komt een glazen potje. De sierlijke letters van Anastasia maakt het luxe gevoel echt af.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

anastasia4

De structuur heeft iets weg van een gel en een crème, het is in ieder geval moeilijk te omschrijven. Wel is het heel fijn spul waarmee je onwijs mooi je wenkbrauwen kan tekenen. Het pigment is ook geweldig, alleen in het begin moest ik er even aan wennen. Gelukkig heb ik nu ondertussen een mooie routine gevonden, waarbij ik mijn wenkbrauwen ook niet te heftig maak.

Ik heb gekozen voor de kleur Taupe, omdat dit heel dicht in de buurt kwam van mijn eigen wenkbrauwen. Ik heb een beetje grijzige, assige wenkbrauwkleur en het is best lastig om een mooie kleur te vinden om ze mee in te kleuren. Gelukkig heb ik nu een mooie kleur gevonden.

Swatch

Swatch

Zoals je al aan de swatch kan zien is het een grijze maar assige kleur. Het is voor mij de perfecte kleur voor mijn wenkbrauwen en het pigment is ook nog eens top!

anastasia

Links zie je mijn ‘kale’ wenkbrauw. Zoals je ook kan zien heb ik wel vorm in mijn wenkbrauw maar dat is het ook voor de rest. Rechts zie je dat ik mijn wenkbrauw heb getekend. Het is wel belangrijk met dit product dat je snel en goed je wenkbrauwen tekent. Want zodra de gel is opgedroogd blijft het ook heel goed zitten. Het was in het begin ook een beetje klungelen met de hoeveelheid product je nodig hebt. Je hebt namelijk maar een heel klein beetje nodig voor een mooi effect.

DSC_0957

Full face kun je zien dat Taupe een kleur is die bij mijn wenkbrauwen en haarkleur past. Ik vind het ook mooi als je je haar donkerder verft dat je dan je wenkbrauwen ook ietsjes donkerder maakt. Ik ben dik tevreden over de Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade in de kleur Taupe. Je kan hem onder andere kopen bij de Douglas maar dan is hij wel tegen de € 30,00. Als je op Beautybay.com besteld dan heb je hem voor ongeveer € 20,00.

Heb jij al ervaring met dit product?

9 reacties

  17 maart 2016

  Deze staat nog steeds aan mijn wishlist. Ik heb zelf een kit gehad van Anastasia en daarna nooit iets beters meer gevonden.  17 maart 2016

  Geen ervaring mee nog, maar het lijkt me een superproduct!

  Rosanne

  18 maart 2016

  Dat is het ook zeer zeker! Echt een toppertje.  17 maart 2016

  Ik kan mezelf wel goed met jou vergelijken qua huidskleur/haar en wenkbrauwen, dus bedankt voor je review! Ik wil hem nu ook, haha!

  Rosanne

  18 maart 2016

  Haha ik zeg kopen! Hij is namelijk echt fijn hihi.  17 maart 2016

  ik heb deze ook en was er erg blij mee, maar hij is wel echt voor blondjes. nu ik wit haar heb, ziet het er niet uit met deze, veel te geel! hij past perfect bij jou!

  Rosanne

  18 maart 2016

  Awh super lief dankjewel!  17 maart 2016

  Dat ziet er goed uit, maar voor mij is deze te licht :)!
  X  17 maart 2016

  Ziet er heel erg goed uit!!Laat een reactie achter

CommentLuv badge