Rosanne van Dieren
Mijn naam is net zoals mijn blog Rosanne van Dieren (alleen dan met een n minder). Ik ben 22 jaar oud, geboren in Nieuwegein en heb in drie verschillende dorpjes gewoond. Momenteel woon ik weer in een dorpje vlakbij Dordrecht. 
Mijn passie voor beauty is vroeg begonnen en als kind vond ik het heerlijk om lekker te spelen met mijn make-up, al had ik toen niet zoveel als dat ik nu heb. Ik werd ouder en mijn passie voor make-up groeide alleen maar. Een vriendin van mij begon een blog en ik wou dat ook. Zij heeft mij geholpen met het opzetten van mijn blog en op ten duur werd rosannevandierenn.nl mijn eigen website en mijn eigen plek op internet. 
Op het MBO heb ik twee diploma’s in ontvangst mogen nemen. Ik ben namelijk een administratief medewerkster en een secretaresse. Twee opleidingen die ik met plezier heb gedaan en waar ik nog steeds iets aan heb. 
rosannevandierenn.nl bestaat drie jaar, maar eigenlijk blog ik nog maar 2,5 jaar. Ik heb namelijk in het begin een break genomen. Toen ik terug kwam ben ik eigenlijk nooit meer gestopt. In de tijd dat ik aan het bloggen ben heb ik onwijs veel geleerd. Zowel met bloggen als op persoonlijk vlak. Ik heb dingen overwonnen en ben nu sterker dan ooit tevoren. Schrijven vind ik heerlijk om te doen, maar foto’s maken en alles wat met beauty te maken heeft ook. 
Naast het bloggen werk ik ook vijf dagen fulltime in de week en ik combineer mijn blog met werk. Dit is soms lastig, maar met goed plannen kom je al heel ver! Bloggen is mijn grootste hobby en ik hoop er nog heel veel plezier uit te halen.
Heb jij een vraag, opmerking of wil je gewoon even kletsen met mij? Dat kan! Stuur mij dan een mailtje naar rosannevandierenn@hotmail.com.